A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
Boris Izaguirre, en tractor por Lalín: «Síntome como non Orgullo Gai»
FDV
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
Boris Izaguirre, en tractor por Lalín: «Síntome como non Orgullo Gai»
FDV
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
Boris Izaguirre, en tractor por Lalín: «Síntome como non Orgullo Gai»
FDV
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
Boris Izaguirre, en tractor por Lalín: «Síntome como non Orgullo Gai»
FDV
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
Boris Izaguirre, en tractor por Lalín: «Síntome como non Orgullo Gai»
FDV
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
Boris Izaguirre, en tractor por Lalín: «Síntome como non Orgullo Gai»
FDV
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
Boris Izaguirre, en tractor por Lalín: «Síntome como non Orgullo Gai»
FDV
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.
A TVG continúa este luns ás 22.50 horas coa aventura de Boris Izaguirre pola comarca do Deza, non segundo episodio da miña gran cidade: Corazón galego, con Vanessa Bouza como anfitrioa e guía. Despois dunha primeira xornada entre vacas, queixos e pedindo ingredientes do cocido polas casas de Botos, ou venezolano enfróntase ás tres últimas experiencias antes de saber merécese –ou non– ou cobizado carné de corazón galego.